Na telefononi
0035542264796

NGRITJA E GJOKSIT – ZVOGËLIMI I GJOKSIT

Ndërhyrja e ngritjes së gjoksit rrallë hera shoqërohet me dhimbje dhe nëse shoqërohen ato largohen me marrjen e ilaçeve qetësuese

HHHFGDGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
SHKENCATAKON
ARTIN
Banners 270x285 4

FACELIFT 

Largoni shenjat e kohës
MË TEPËR
Banners 270x285 1

NGRITJE

GJOKSI 

Në 45 min
MË TEPËR
Smallad02
GJOKSI FEMËROR
Fitoni bindje në vetvete
MË TEPËR
Banners 270x285 2
RREGULLIMI I QEPALLAVE
Ndërhyrja e rregullimit të qepallave ka si objektiv përballimin rezultativ të çështjes së relashimit të qepallave..
Mbi 5.000 ndërhyrje të suksesshme Mbi 20 vjet eksperiencë